==================================== Hotel More -- TRACKING ==================================== Pixel ID : 125628 ====================================

Sastanci i konferencije


Zbog svoje odlične lokacije i velike diskrecije, Hotel More je posebno prikladan za poslovne putnike koji traže prvoklasnu lokaciju s uslugama i opremom koja bi odgovarala njihovim svakodnevnim zahtjevima.

Kvalitetne poslovne sastanke i personalizirani ambijent moguće je organizirati na zahtjev klijenta u jednom od restorana. Kapacitet konferencijske dvorane je do 65 sudionika te savršeno odgovara svakoj vrsti sastanka ili manje konferencije. Također je idealna za tiskovne konferencije, stručne seminare i izložbe.

Restoran More je savršeno mjesto za organizaciju ručka na terasi s prekrasnim pogledom na more ili u ugodnom interijeru restorana. Gala večera može se organizirati u jednom od naših restorana (More i Tramuntana) koje krase prekrasna lokacija, terasa, ugodan ambijent i atraktivna ponuda hrane i pića. Špilja bar More idealan je za manja događanja i koktele dobrodošlice.

Za sve informacije slobodno nam se obratite na more@hotel-more.hr  ili ispunite ZAHTJEV ZA PONUDU.

  • Cave bar More
  • Restaurant More
  • Restaurant Tramuntana
2024 © HOTEL MORE d.o.o.
string(9) "dogadanje"