Slastičarnica i koktel-bar Slatki kantun


Šarmantna slastičarnica i koktel-bar nude vrhunske deserte s potpisom i osvježavajuće koktele uz bazen.

Slastičarska tradicija u Dubrovniku nadahnula je našeg chefa u kreaciji slatkih delicija, vodeći se novim idejama, kombinacijama okusa i jedinstvenoj prezentaciji. Originalan i ukusan desert zasigurno će ostaviti trajan dojam, posebice u spoju s ukusnim i šarenim pićem.

Slatki kantun nudi odličan izbor domaćih slastica, neke od njih su tart od limuna, cranachan, sirova torta od mrkve... Priča za sebe je posebni desert s potpisom Čokoladna bomba sa šumskim voćem, koji izaziva znatiželju i interes mnogih posjetitelja.

Opustite se i počastite vrhunskim slasticama uz pogled na Uvalu Lapad.

Adresa: Šetalište Nika i Meda Pucića 13a, 20000, Dubrovnik 

Torte po narudžbi

Slatki kantun za vas pravi i torte po narudžbi:

 • Čokoladna torta - 270,00 kn (16 komada)
  • Torta dostojna svake prigode. Svi ljubitelji čokolade složit će se da je ovo vrlo sočna, kremasta i ukusna čokoladna torta koja se topi u ustima. Sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.
 • Voćna torta - 270,00 kn (14 komada)
  • Ljetni klasik među slasticama. Uživat ćete u prozračnoj kremi od vanilije na paperjastom (fluffy) biskvitu sa slojem zavodljivog sezonskog voća (jagode i maline su najčešća kombinacija). 
 • Schwarzwald torta - 280,00 kn (16 komada)
  • Torta koja nas vodi u guste njemačke šume okupane bijelom bojom na vrhovima. Mnogi je smatraju najpopularnijim njemačkim kolačem, i to s razlogom. Schwarzwälder Kirschtorte je inače desert karakterističan za pokrajinu Baden Württemberg. Spoj višanja, tamne čokolade i šlaga čine ovu tortu neodoljivom romantičnom kombinacijom. Sočni čokoladni biskvit, intenzivan okus višanja i tučeno vrhnje rapsodija su okusa u ustima.
 • Torta od sira - 250,00 kn (14 komada)
  • Slavni američki klasik - torta od sira mnogima je jedna od najomiljenijih slastica i to nerijetko u kombinaciji sa svježim voćem. Baš onako kako je mi pravimo. Kremasta i lagana krema od sira, s daškom limuna na bazi prepečenih keksića sa slojem kiselog vrhnja i vanilije, osvojit će vas na prvi zalogaj (ako već nije).
 • Dubrovačka reform torta (kombinacija naranče i oraha) - 290,00 kn 

Ako biste htjeli jednu od ovih krasnih torti, ljubazno molimo da nas kontaktirate najmanje tri dana prije željenog termina. Tortu možete naručiti putem maila more@hotel-more.hr, tel. 020 494 289 ili osobno u slastičarnici Slatki kantun (Nika i Meda Pucića 13, odmah iznad šetnice), svaki dan od 10:00 - 18:00 sati. 

2021 © HOTEL MORE d.o.o.