Gurmanski kantun

Od davnina se goste dočekuje i časti najboljim jelima u kući, čime smo i mi vođeni u našoj gastronomskoj ponudi. Savršena lokacija u Uvali Lapad, uz prekrasan pogled na more, pravi je izbor za vrhunski gurmanski užitak kojeg pružaju naši restorani More i Tramuntana.

Restoran More je pravi mali kulinarski raj uzbudljivih okusa i uvijek svježih namirnica, gastronomsko putovanje jedinstvenih i kreativnih doživljaja. Jelovnik ima izražen mediteranski i internacionalni identitet koji je zasnovan prvenstveno na kvalitetnim svježim sezonskim namirnicama.
Navečer, pod nebom obasjanim zvijezdama i pogledom na morsku pučinu, luksuzna hotelska terasa i naše delicije zaista pružaju iskustvo za pamćenje.

Restoran Tramuntana, smješten pored restorana More na predivnoj lokaciji, svojim chic okruženjem te vrhunskom uslugom i ponudom orijentiranom na dalmatinsku kuhinju, pruža pravi kulinarski gušt.

Uživajte u dalmatinskoj  kuhinji na moderan način - u jedinstvenom okruženju s pogledom na more.

Restoran More svoja vrata otvara za ručak i večeru, dok se u restoranu Tramuntana poslužuju doručak i večera. Oba restorana otvorena su za sve posjetitelje te se u njih, osim kroz hotel, lako može doći putem šetnice ispod hotela (šetnice Nika i Meda Pucića).

Slastičarnica i koktel-bar Slatki kantun, baš kao što mu i naziv kaže – slatko je utočište pored bazena, a odmah iznad šetnice s pogledom na more. Slatki kantun nudi pregršt zanimljivih slatkih okusa te kreativnih koktela. Idealno je mjesto za opustiti se i uživati, uz miris mora i borova.

O Špilja baru More nezahvalno je pisati, jer tu je ljepotu teško riječima dočarati. Morate doći i vidjeti. Jedinstvena je to prirodna atrakcija, nezaboravni ambijent prirodne špilje koji se prostire na tri razine, u kojem naši gosti mogu uživati u velikom izboru alkoholnih i bezalkoholnih pića, čajevima, kavama te laganim obrocima. Naša Špilja je, zajedno s plažom, idealno mjesto za organiziranje različitih događanja.

Lobby-bar Taraca savršeno je mjesto gdje u miru možete uživati u svojem piću, na divnoj terasi s koje se pogled pruža prema moru, Grebenima te našim otocima. Prvi veći otok kojega vidite je Kalamota (Koločep), lijevo od njega je mali otok Sv. Andrija sa svjetionikom, a u daljini se čak mogu nazrijeti obrisi našeg divnog Mljeta.

Slobodno nam se javite za sve informacije vezane uz našu gastronomsku ponudu i lokacije na e-adresu more@hotel-more.hr. Bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na sva vaša pitanja.

2019 © HOTEL MORE d.o.o.