==================================== Hotel More -- TRACKING ==================================== Pixel ID : 125628 ====================================

Pjenušavi zalazak sunca


Svaki grad lijep je na svoj način, a samo neki su jednostavno nezaboravni. Posjetite Dubrovnik, uživajte u njegovim ljepotama, uz dodatni začin – zalazak sunca na brodu. Uljepšajte Vaš odmor privatnim izletom brodom. Odvest ćemo vas brodom u obilazak gradskih zidina u predvečerje i omogućiti vam doživljaj Dubrovnika u svim njegovim bojama.

Dubrovački zalasci sunca jedni su od najljepših na svijetu. Huffington post jednom je prilikom postavio Dubrovnik na visoko treće mjesto od osam najljepših zalazaka sunca na svijetu. Pogled prema nezaboravnim zidinama i obrisima našeg Starog grada, u savršenoj paleti boja zalaska, uz pjenušac i nezaobilazni pršut, sir i masline – uspomena je za cijeli život.

Izlet za 2 osobe uključuje:
•    Privatni obilazak brodom dubrovačkih zidina u vrijeme zalaska sunca, uz šampanjac, pršut, sir i masline
Vrijeme izleta: prema dogovoru 
Trajanje izleta: 3 sata
Ukupno: 490,00 EUR za 2 osobe 

Izleti brodom dostupni su od 1. lipnja. Za dodatne informacije i rezervaciju izleta javite nam se na more@hotel-more.hr ili na tel.: +385 20 494 200. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja!

Rezervirajte
  • Cave bar More
  • Restaurant More
  • Restaurant Tramuntana
2024 © HOTEL MORE d.o.o.
string(12) "izlet-brodom"