Upoznajte Ston i Pelješac


Privatni obilazak vinarije i Stona

Posjetite grad s najdužim kamenim zidinama u Europi i s najstarijom, još uvijek aktivnom, tvornicom soli na svijetu i uživajte u vrhunskim autohtonim pelješkim vinima. Ston na poluotoku Pelješcu gradić je s najdužim kamenim zidom u Europi (5,5 km) i, nakon Kineskog, stonski je zid drugi po dužini na svijetu. Solana u Stonu potječe iz 14. stoljeća. Ta je danas najstarija aktivna solana na svijetu, ostala vjerna tradiciji i načinu proizvodnje soli koji se nije mijenjao još od antičkih vremena. Jeste li znali da stonska sol po svojoj čistoći zauzima drugo mjesto na Mediteranu?

Poluotok Pelješac još od davnina krase nasadi vinove loze, većinom crne sorte grožđa, od kojih je najznačajnija autohtona hrvatska sorta plavac mali. Vinske ceste, obilasci vinarija i vinograda, predstavljaju snažan doživljaj tradicije, življenja i ljubavi Pelješca i Pelješčana prema zemlji, grožđu i vinu.

Opustite se, uživajte u nevjerojatnom krajoliku vinograda i prepustite se bogatstvu mirisa i okusa.
Izlet uključuje:
• Vožnju hotelskom limuzinom ili minivanom
• Posjet vinariji, degustaciju vina, ručak u vinariji
• Posjet solani
• Slobodno vrijeme u Stonu
• Trajanje izleta: oko 6 sati
• Minimalan broj osoba dvije, maksimalan broj osoba sedam.
Cijena: 1.500,00 kn po osobi (200,00 EUR* po osobi)
*Cijene iskazane u eurima informativnog su karaktera i podložne promjeni tečaja.

Za dodatne informacije i rezervaciju izleta javite nam se na more@hotel-more.hr ili na tel.: +385 20 494 200. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja! 

2022 © HOTEL MORE d.o.o.