Mali znakovi pažnje u hotelu MORE


Mali znakovi pažnje u hotelu MORE

REZERVIRAJTE svoj, toliko željeni, odmor u Hotelu More! Kako bismo unijeli dašak radosti i pozitivnog uzbuđenja u naše i vaše dane, odlučili smo neke od vas iznenaditi i darivati vas. Možda baš vi dobijete jednu od nagrada! Više informacija pročitajte u nastavku teksta.

Želja nam je malo vas razveseliti novim uspomenama:

STOti gost/gošća hotela More uživat će jedno sneno jutro u „Divnom jutru“, romantičnom doručku za dvoje u privatnosti svoje sobe. Uz koktel mimozu i desert iznenađenja, započet će dan u dobrom raspoloženju!

PETSTOti gost/gošća hotela More doživjet će nezaboravan romantičan zalazak sunca za dvoje. Ugodnom vožnjom hotelskom limuzinom uživat će u krajoliku i ljepotama kroz koje vodi put do vrha brda Srđ. Samo s tog mjesta Dubrovnik vam se nudi kao rijedak biser na dlanu. Na romantičnom mjestu, uz čašu pjenušca, naši gosti uživat će u prelijepom zalasku sunca. 

• Za TISUĆItog gosta/gošću pripremili smo „Slatko popodne“ za dvije osobe u našem Slatkom kantunu. Izležavajući se pored bazena uz neodoljive slastice i osvježavajuće koktele, zar popodne može biti bolje?

TISUĆU PETSTOti gost/gošća neka se pripremi za vrhunsko gastro iskustvo, „Noć za pamćenje“ u našem restoranu More:
  o Romantično postavljen stol s pogledom na more
  o Piće dobrodošlice – čaša hrvatskog pjenušavog vina
  o Jelovnik po izboru šefa kuhinje
  o Čaša hrvatskog vina uz svaki slijed
  o Digestiv

DVIJE TISUĆIti gost/gošća dobit će priliku doživjeti nezaboravne morske trenutke udvoje – obići će brodom legendarne dubrovačke zidine. Zaplovit će prema zidinama te prvo uživati u panoramskom pogledu na Veliku i Malu Petku, park-šumu Uvale Lapad. Proći će zatim pokraj tvrđave Lovrjenac, poznate i kao Gibraltar Dubrovnika, koja se nalazi na hridi s vanjske strane zidina. Nakon Lovrjenca, obići će zidine do tvrđave Sv. Ivana i poznatog lukobrana, Porporele. Možda malo zavire i u Porat (staru gradsku luku), koja je svoje današnje obrise dobila još u 15. stoljeću. Zanimljivo, zar ne?

TRI TISUĆIti gost/gošća dobit će jedno besplatno noćenje u hotelu More! Bilo da gost/gošća odluči ostati još jedan dan u hotelu ili da mu/joj se jednostavno umanji račun za jedno noćenje, vjerujemo da ćemo ga/je razveseliti i uljepšati mu/joj boravak kod nas!  

Nagrađeni gosti saznat će za svoju nagradu prilikom check-ina na recepciji hotela, kad će dobiti i sve potrebne informacije. Nagrade je moguće iskoristiti za vrijeme boravka u hotelu. Mi se već veselimo, a Vi? 

Podijelite s nama trenutke iz hotela More. Označite nas: @hotelmoredubrovnik ili #hotelmoredubrovnik

Za sve informacije slobodno nam se obratite na more@hotel-more.hr . Pročitajte sve o pogodnostima rezerviranja smještaja izravno kod nas

Svako putovanje prilika je za stvaranje prekrasnih uspomena za cijeli život. Sretni smo što vam mi možemo pomoći u stvaranju novih uspomena.
2021 © HOTEL MORE d.o.o.