More skrivenih uvala


Vrijeme od fjake – odmorite se od buke i užurbanog načina života na luksuznom brodu Goldstar 360. Uživajte u ljepotama Jadrana, osjetite se opušteno i sigurno u malim izoliranim uvalama Elafitskih otoka. Rezervirajte paket More skrivenih uvala, posjetite Dubrovnik i uživajte u ljepoti dubrovačkih otoka! 

Otoci u dubrovačkom arhipelagu prepuni su malih skrivenih uvala do kojih se može doći samo morskim putem. Krenite s nama u istraživanje hridi, otoka i uvalica u neposrednoj blizini Dubrovnika. Tijekom izleta vidjet ćemo skupinu hridi Grebeni na kojima se nalazi istoimeni svjetionik. Put nas dalje vodi do otoka Koločep gdje ćemo posjetiti prirodnu atrakciju Plavu špilju te uživati u bojama i mirisima Jadranskog mora i kupanju u skrivenim uvalama Elafitskih otoka.

Dalmatinci imaju vrlo specifičan alat za borbu protiv ljetne vrućine koji se zove fjaka. Hrvatski pjesnik Jakša Fiamengo rekao je: ''Fjaka je specifično stanje uma i tijela. Osjećaj vremena postaje izgubljen, a njegova inertnost i tjeskoba daju dojam laganog trenutka. Preciznije: pola negdje i pola nigdje, uvijek nekako u međuvremenu.'' Fjaka je trenutak uzvišenog stanja u kojem čovjek ne želi ništa i dobro mu je. U Dalmaciji se smatra Božjim darom. Uputite se s nama u otkrivanje morskih uvalica i opustite se. Vrijeme je fjake. Prihvatite je i svidjet će Vam se.

Više o brodu Goldstar 360

Plovidba morem pruža osjećaj slobode, beskrajne ljepote i opuštenosti. Predivan je osjećaj sjediti na krmi, dok vas vjetar pomalo osvježava, promatrati obrise naših otoka i pustiti misli da teku. Gušt je to posebno na brodu Goldstar 360, na kojem se lako možete zamisliti s čašom vina u ruci uz pokoju delikatesu. Spojem tradicije i modernog, stvoren za pravo uživanje, Goldstar 360 odiše jednom posebnom, starinskom toplinom. Upečatljive modre boje, s vječnom tikovinom i pažljivo dizajniranim interijerom, pravi je primjer umjetnosti izrade brodova. Dug je 11 metara, klasičnog bezvremenskog, talijanskog dizajna, sa udobnom širokom krmom, prekrasnim unutarnjim salonom, dvije kabine i prostranim ležaljkama na pramcu. Bilo da želite romantično krstariti ili glisirati, na ovom brodu sigurno ćete uživati

Ponuda za 2 osobe obuhvaća:

• Dva noćenja s doručkom u sobi s pogledom na more i balkonom
• Piće dobrodošlice u Špilja baru More
• Poklon paket hotela More
• Poludnevni izlet brodom Goldstar 360 na Elafitske otoke
Vrijeme izleta: polazak prema dogovoru 
Trajanje izleta: 4 sata
Ukupno: 795,00 EUR 
REZERVIRAJTE paket More skrivenih uvala, dođite u prekrasan Dubrovnik i opustite se!

Za dodatne informacije i rezervaciju paketa javite nam se na more@hotel-more.hr ili na tel.: +385 20 494 200. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja!

*Ponuda vrijedi za razdoblje od 1. lipnja do 15. listopada.

2021 © HOTEL MORE d.o.o.