Pjenušavi zalazak sunca


Svaki grad lijep je na svoj način, a samo neki su jednostavno nezaboravni. Posjetite Dubrovnik, uživajte u njegovim ljepotama, uz dodatni začin – zalazak sunca na brodu

Iskoristite kratki odmor za pravo opuštanje i predah od obaveza. Odmorite se u hotelu More, smještenom uz samo more na jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku, mirnoj Uvali Lapad. Uljepšajte Vaš odmor privatnim izletom brodom Goldstar 360. Odvest ćemo vas u obilazak gradskih zidina u predvečerje i omogućiti vam doživljaj Dubrovnika u svim njegovim bojama.

Dubrovački zalasci sunca jedni su od najljepših na svijetu. Huffington post jednom je prilikom postavio Dubrovnik na visoko treće mjesto od osam najljepših zalazaka sunca na svijetu. Pogled prema nezaboravnim zidinama i obrisima našeg Starog grada, u savršenoj paleti boja zalaska, uz pjenušac i nezaobilazni pršut, sir i masline – uspomena je za cijeli život.

Više o brodu Goldstar 360

Plovidba morem pruža osjećaj slobode, beskrajne ljepote i opuštenosti. Predivan je osjećaj sjediti na krmi, dok vas vjetar pomalo osvježava, promatrati obrise naših otoka i pustiti misli da teku. Gušt je to posebno na brodu Goldstar 360, na kojem se lako možete zamisliti s čašom vina u ruci uz pokoju delikatesu. Spojem tradicije i modernog, stvoren za pravo uživanje, Goldstar 360 odiše jednom posebnom, starinskom toplinom. Upečatljive modre boje, s vječnom tikovinom i pažljivo dizajniranim interijerom, pravi je primjer umjetnosti izrade brodova. Dug je 11 metara, klasičnog bezvremenskog, talijanskog dizajna, sa udobnom širokom krmom, prekrasnim unutarnjim salonom, dvije kabine i prostranim ležaljkama na pramcu. Bilo da želite romantično krstariti ili glisirati, na ovom brodu sigurno ćete uživati

Ponuda za 2 osobe obuhvaća:

• Transfer iz Zračne luke Dubrovnik do hotela More i nazad 
• Piće dobrodošlice u sobi uz Voćni pjat
• Poklon paket hotela More 
• Pjenušavi zalazak sunca – zalazak sunca na brodu uz šampanjac, pršut, sir i masline
Vrijeme izleta brodom: prema dogovoru
Trajanje izleta: 2 sata
Ukupno: 420,00 EUR

Za dodatne informacije i rezervaciju izleta javite nam se na more@hotel-more.hr ili na tel.: +385 20 494 200. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja!

*Ponuda vrijedi za razdoblje od 1. lipnja do 15. listopada.

2021 © HOTEL MORE d.o.o.