Posebna ljetna ponuda

Posebna ljetna ponuda - 30% popusta i fleksibilni uvjeti otkazivanja

REZERVIRAJTE IZRAVNO S NAMA - Jamčimo vam najbolju cijenu smještaja!
Nadamo se da ste svi dobro i zdravo! Jedva čekamo vidjeti vas opet u hotelu More!

Kontinuirano pratimo upute i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo po pitanju spjrečavanja širenja koronavirusa. Hotel More spreman je primiti svoje goste i osigurati im bezbrižan odmor, poduzimajući sve mjere opreza u prevenciji Covid-19. Sigurnost i dobrobit naših gostiju i zaposlenika su nam oduvijek bili najviši prioritet. 

Posebna ponuda za ljeto – 30% popusta

Veselimo se dočekati vas opet u hotelu More. Za vas smo pripremili Posebnu ponudu za ljeto 2020. – 30% popusta! Ponuda vrijedi za cijelu sezonu, sve do 31.10.2020. godine.

Fleksibilni uvjeti otkazivanja

Svjesni u kakvom nepredvidivom vremenu živimo, osigurali smo vam FLEKSIBILNE uvjete otkazivanja:

•    Besplatno otkazivanje rezervacije do 7 dana prije dolaska
•    U slučaju otkaza 7-4 dana prije dolaska, hotel naplaćuje prvu noć smještaja
•    U slučaju otkaza 3-0 dana (ili u slučaju nedolaska gosta/no show), hotel naplaćuje cjelokupni boravak

REZERVIRAJTE Vaš odmor u Hotelu More, pobrinut ćemo se da se osjećate sigurno i opušteno. Nadamo se da se vidimo uskoro! 

O nama

Hotel More luksuzni je boutique hotel s 5 zvjezdica, smješten u Uvali Lapad, jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku. Možete čuti šum mora, dok pogled prema plavom horizontu i našim Grebenima doziva mir i spokoj. Zalasci sunca su jednostavno nezaboravni. 

Tijekom godina osvojili smo razne nagrade struke i gostiju, kao što je prestižna nagrada 2019 Travellers' Choice Award, najviše priznanje koje dodjeljuje TripAdvisor. Temeljeno na recenzijama i mišljenjima milijuna putnika, Hotel More nalazi se u top 1% ocijenjenih hotela. Tako se nalazimo među top 25 hotela u Hrvatskoj u sljedećim kategorijama:

•    top 25 hotela
•    top 25 romantičnih hotela
•    top 25 luksuznih hotela
•    top 25 hotela po usluzi

Sobe i apartmani

Hotel More nudi 77 luksuzno opremljenih soba i 8 apartmana dekoriranih u prirodnim tonovima koji stvaraju jedan opuštajući ugođaj. Gost može birati između širokog raspona kategorija soba: od prostranog Executive apartmana do Deluxe ili Junior apartmana, od dvokrevetne sobe s balkonom i pogledom na more do classic dvokrevetne sobe s balkonom, classic dvokrevetne sobe ili možda obiteljske sobe

Elegantne sobe i apartmani, prožeti toplinom i blistavom svjetlošću, pogled na Jadransko more i aromatični vrtovi koji okružuju hotel, pružaju jedan opuštajući odmor.

Špilja bar More

Hotel More posebno je poznat po Špilja baru More – prirodnoj špilji otkrivenoj tijekom izgradnje hotela. Špilja ne samo da je očuvana već je sva njezina prirodna ljepota i jedinstvenost došla do izražaja unutarnjim dizajnom, posebno rasvjetom. Atrakcija je zvjezdano nebo za koje se koristi više od 300 žaruljica. Ovo jedinstveno mjesto pokazuje snagu, strpljenje i ljepotu prirode stvaranu tisućama godina od bezbroj vodenih kapljica, a neke od siga stare su čak približno 8000 godina.

Špilja je preuređena u atraktivan i moderan bar, koji se proteže na tri razine. Špilja inspirira i zadivljuje mnoge putnike i istraživače te se nerijetko nađe na nekom blogu ili portalu posvećenom putovanjima. Tijekom proteklih deset godina, Špilja bar More izazvao je mnogo pažnje kod stranih medija i u više je navrata prozvan jednim od najatraktivnijih barova na svijetu. Tako ga je još 2014. godine CNN.com proglasio jednim od šest najboljih svjetskih podzemnih barova.

Gurmanski kantun

Naše goste dočekujemo s najboljim domaćim jelima. Savršena lokacija u Uvali Lapad, uz prekrasnu terasu i nezaboravan pogled na more, pravi je izbor za vrhunski gurmanski užitak kojeg pružaju naši restorani More i Tramuntana.

Uz elegantne sobe, ugodnu atmosferu, nezaboravan pogled i more nadohvat ruke, s jedinstvenim Špilja barom More i vrhunskim restoranima, hotel More savršeno je mjesto za odmor. Posjetite Dubrovnik i uživajte u hotelu More.

REZERVIRAJTE bezbrižan odmor u hotelu More uz 30% popusta i fleksibilne uvjete otkazivanja! Ponuda vrijedi za cijelu sezonu, sve do 31.10.2020.

Za sve informacije molimo da nam se javite na sales@hotel-more.hr. Dok razmišljate o vašem odmoru, prošetajte našom galerijom!

2020 © HOTEL MORE d.o.o.