Rezervirajte rano vaš odmor i uštedite 20%!

Saznajte više

Rezervirajte rano vaš odmor i uštedite 20%!

Saznajte više

O nama

Mi smo Hotel More, luksuzni boutique hotel s 5 zvjezdica, smješten u Uvali Lapad, jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku. S pravom i ponosom nosimo svoje ime jer nam je more nadohvat ruke. Osjećate miris soli, a pogled u daljinu, prema moru i našim Grebenima, doziva mir i spokoj.

pogledajte našu lokaciju

Hotel je sazdan od vrijednih i predanih ljudi, prožet ljubavlju i emocijama koje upotpunjuju vaše iskustvo boravka kod nas.

Naše vrsno osoblje  i visoka razina usluge, zajedno s luksuznim sobama i apartmanima, oplemenit će vaš boravak u Hotelu More i učiniti ga lijepom uspomenom.

Elegantne sobe prožete toplinom i vedrinom, pogled na Jadransko more koji oduzima dah te mirisni vrtovi koji okružuju hotel, pružaju osjećaj jedinstva s prirodom i povratka samome sebi.

pročitajte više...

Sobe i apartmani

Hotel More nudi 77 luksuzno opremljenih soba i 8 apartmana dekoriranih u prirodnim tonovima koji stvaraju jedan opuštajući ugođaj. Prilikom uređenja cjelokupnog hotela vodila nas je ljubav prema prirodnim materijalima, kao i želja da našim gostima pružimo najvišu razinu luksuza i udobnosti.

pogledajte našu ponudu

Gurmanski kantun

Od davnina se goste dočekuje i časti najboljim jelima u kući, čime smo i mi vođeni u našoj gastronomskoj ponudi. Savršena lokacija u Uvali Lapad, uz prekrasan pogled na more, pravi je izbor za vrhunski gurmanski užitak kojeg pružaju naši restorani More i Tramuntana.

pročitajte više...

More Vam pruža više

Uvijek nastojimo ponuditi našim gostima nešto više - jedan poseban osjećaj ugode i iskustvo koje postaje lijepa uspomena. Kao što i naš slogan More Vam pruža više kaže, za vas smo pripremili raznovrstan program koji će obogatiti vaš boravak u našem hotelu.

pogledajte našu ponudu

We had a lovely stay, beautiful country, amazing staff. Couldn’t recommend it more! Thank you so much for everything!

Guests of Hotel More
2020 © HOTEL MORE d.o.o.