Early Booking 2021. – 30% popusta!

Saznajte više

COVID-19 Preventivne zaštitne mjere

Saznajte više

Otkrijte Špilja bar MORE

Saznajte više

Nezaboravni morski trenutci

Saznajte više
O nama

O nama

Hotel More, luksuzni boutique hotel s 5 zvjezdica, smješten uz samo more u mirnoj Uvali Lapad, jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku. Možete čuti šum mora, dok pogled prema pučini i našim Grebenima doziva mir i spokoj. Zalasci sunca su nezaboravni. 

pogledajte našu lokaciju

Posebno smo poznati po našem Špilja baru More, jedinstvenoj prirodnoj atrakciji koja je preuređena u šarmantan i atraktivan bar. 2014. godine CNN.com proglasio ga je jednim od šest najboljih podzemnih barova na svijetu.

Uz Hotel More, nudimo vam i opuštajući odmor u našim prekrasnim Vilama i apartmanima More, također smještenima u Dubrovniku.

pročitajte više...

Sobe i apartmani

Elegantne sobe i apartmani, prožeti toplinom i svjetlošću, prekrasan pogled na Jadransko more i aromatični vrtovi koji okružuju hotel, pružaju toliko potrebno opuštanje.

pogledajte sve sobe i apartmane

Gurmanski kantun

Od davnina se goste dočekuje i časti najboljim jelima u kući, čime smo i mi vođeni u našoj gastronomskoj ponudi. Savršena lokacija u Uvali Lapad, uz prekrasan pogled na more, pravi je izbor za vrhunski gurmanski užitak kojeg pružaju naši restorani More i Tramuntana.

pročitajte više...

More Vam pruža više

Uvijek nastojimo ponuditi našim gostima nešto više - jedan poseban osjećaj ugode i iskustvo koje postaje lijepa uspomena. Kao što i naš slogan More Vam pruža više kaže, za vas smo pripremili raznovrstan program koji će obogatiti vaš boravak u našem hotelu.

pogledajte našu ponudu

We had a lovely stay, beautiful country, amazing staff. Couldn’t recommend it more! Thank you so much for everything!

Guests of Hotel More
2021 © HOTEL MORE d.o.o.