==================================== Hotel More -- TRACKING ==================================== Pixel ID : 125628 ====================================

Flight on Sight


Želite li izbjeći gužve u zračnoj luci i zrakoplovu te letjeti za Dubrovnik lagano i jednostavno? Rezervirajte let preko nas!

Jednostavno i lako, samo ispunite obrazac na dnu ove stranice i sve ćemo organizirati za vas, uključujući i besplatan prijevoz od Zračne luke Dubrovnik do Hotela More.

Putnici se u zrakoplov ukrcavaju 10-15 minuta prije polijetanja. Za razliku od redovnog zračnog prometa, poslovna avijacija je fleksibilnija u smislu vremenskog rasporeda što cjelokupnu organizaciju dolaska gostiju čini puno jednostavnijom

Jung Sky zrakoplovna je tvrtka koja posluje na privatnim, poslovnim i charter linijama od 2009. godine. Sa sjedištem u Zagrebu, djeluje diljem Europe i sjeverne Afrike te godišnje leti na više od 200 različitih zračnih luka. Flota se sastoji od tri poslovna aviona Cessna 525A CJ2 koji su nadaleko prepoznati kao najisplativiji poslovni ili zrakoplovi za rekreaciju na kratkim i srednjim letovima. Ovaj najbolje ocijenjeni model može brzo polijetati s kraćih pista i na taj način omogućava korištenje mnogih manjih zračnih luka. Visina leta od 13.500 m jamči ugodan let s obzirom na to da su turbulencije izuzetno rijetke na tako velikim visinama. Oba zrakoplova imaju maksimalni kapacitet od 6 putnika. Pogledajte unutrašnjost na linku - 360° VIDEO.

Rezervirajte let

CAPTCHA code

  • Cave bar More
  • Restaurant More
  • Restaurant Tramuntana
2024 © HOTEL MORE d.o.o.
string(11) "more-ponuda"