0 Plaža i bazeni - More ponuda - Boutique hotel More Dubrovnik - Hotel sa savršenom osobnosti

Plaža i bazeni

Plaža, odnosno plato s jednostavnim pristupom moru, nalazi se odmah ispod hotela. Idealno je mjesto na kojem možete uživati u moru, suncu i prekrasnom pogledu na stoljetne borove i čemprese, kristalno čisto more, Grebene i Elafitske otoke.

Opustite se i uživajte u sjaju ljetnog sunca, mirisu i blizini mora. U udobnosti i hladu bijelih suncobrana i ležaljki, možete uživati u velikom izboru osvježavajućih napitaka i laganih jela.

U produžetku platoa nalazi se naša jedinstvena atrakcija  Špilja bar More, prirodna špilja ispod hotela. Osim zanimljive atmosfere nudi mješavinu omiljenih zakuski, voćnih sokova i koktela.

Mnoge osobitosti naše ponude čine Hotel More jednim od najcjenjenijih hotela ovoga područja, mjestom na kojem gosti svih generacija mogu uroniti u bezbrižan dan.

Uz more nadohvat ruke te vanjskim bazenima, jednim na petom katu s otvorenim hidromasažnim bazenom i prekrasnim pogledom na more, te drugim otvorenim bazenom i unutarnjim hidromasažnim bazenom odmah iznad šetnice pokraj slastičarnice Slatki kantun, Hotel More je savršena oaza za odmor duše i tijela.

Na plaži i bazenu, bez dodatnih naknada, gosti mogu koristiti:

  • ležaljke
  • suncobrane
  • ručnike
2020 © HOTEL MORE d.o.o.