==================================== Hotel More -- TRACKING ==================================== Pixel ID : 125628 ====================================

Wellness i ljepota


Na trećem katu hotela nalazi se Wellness & Beauty salon Ilumina u kojem se možete opustiti i uživati, dok se na četvrtom katu nalazi mala ali skladna fitness dvorana.

Hidromasažna kada
Počastite se trenucima opuštanja i uživanja u ugodnoj wellness atmosferi te doživite sve prednosti hidromasažne kade. Hidromasažna kada idealna je dopuna termalnim terapijama koje se zasnivaju na toplini i pari. Uroniti u njene male pjenaste balončiće znači zagrliti svako vlakno svog tijela, reaktivirati prirodnu cirkulaciju tjelesnih tekućina te se brzo osjećati regeneriranim. Djelovanje kombinirane topline, vode i zraka može imati i terapeutski učinak.

Masaža i kozmetički tretmani
Podarite sebi opuštajuću masažu našeg školovanog terapeuta i probudite svoja osjetila.

Uz to, možete izabrati i razne kozmetičke tretmane, uključujući tretmane lica, tijela, ruku i stopala. Svima nam je ponekad potreban bijeg od briga i obveza, a wellness salon je pravo mjesto za to.

Fitness dvorana
Uživajte u fitness spravama koje uključuju sobni bicikl, traku za trčanje i multifunkcionalni sustav za vježbu. Fitness entuzijasti mogu vježbati u dvorani te se potom rashladiti u jednom od vanjskih bazena ili hidromasažnom bazenu, a lijepo se i opustiti na ležaljci uz osvježenje iz Slatkog kantuna, naše slastičarnice i koktel-bara.

Redovito jačajte duh i tijelo kako biste se lakše nosili sa svakodnevnim naporima te smanjili stres i napetost.

Naša fitness dvorana opremljena je slijedećim spravama:

  • FTS Glide Functional Training System, Precor
  • trakom za trčanje Vision fitness T9800HRT
  • fitness biciklom Vision fitness E3600 HRT
  • VersaBall FX, Horizon Fitness sustavom
  • Vision fitness ST7807 s podesivom klupicom za vježbanje.
  • Cave bar More
  • Restaurant More
  • Restaurant Tramuntana
2023 © HOTEL MORE d.o.o.
string(11) "more-ponuda"