O nama


Mi smo Hotel More, luksuzni boutique hotel s 5 zvjezdica, smješten uz samo more u mirnoj Uvali Lapad, jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku. Možete čuti mrmljanje mora, dok pogled prema plavoj pučini i našim Grebenima doziva mir i spokoj. Zalasci sunca su nezaboravni. 

Posebno smo poznati po našem Špilja baru More, jedinstvenoj prirodnoj atrakciji koja je preuređena u šarmantan i atraktivan bar. 2014. godine CNN.com proglasio ga je jednim od šest najboljih podzemnih barova na svijetu.

Elegantne sobe i apartmani, prožeti toplinom i svjetlošću, prekrasan pogled na Jadransko more i aromatični vrtovi koji okružuju hotel, pružaju toliko potrebno opuštanje. Naše vrsno i predano osoblje i visoka razina usluge, oplemenit će vaš boravak u Hotelu More i učiniti ga lijepom uspomenom. 

Tijekom godina osvojili smo razne nagrade struke i gostiju, kao što je prestižna nagrada 2022 Travellers' Choice Award, najviše priznanje koje dodjeljuje Tripadvisor. Na temelju cjelogodišnjih sjajnih recenzija na Tripadvisoru, Hotel More smješten je u 10% najboljih hotela na Tripadvisoru.

Naši gosti uživaju u raznovrsnim dalmatinskim i međunarodnim specijalitetima. Uz savršenu lokaciju u uvali Lapad i nezaboravan pogled na more, restorani More i Tramuntana pravi su izbor za vrhunsko gurmansko iskustvo. Naša Slastičarnica i koktel-bar Slatki kantun pravo je mjesto za opuštanje, uživanje u domaćim desertima i kreativnim koktelima.

Uz Hotel More, nudimo vam i opuštajući odmor u našim prekrasnim Vilama i apartmanima More, također smještenima u Dubrovniku.

Za više informacija možete nas kontaktirati na sales@hotel-more.hr ili na +385 20 494 200.

HOTEL MORE FACT SHEET

We had a lovely stay, beautiful country, amazing staff. Couldn’t recommend it more! Thank you so much for everything!

Guests of Hotel More
  • Cave bar More
  • Restaurant More
  • Restaurant Tramuntana
2023 © HOTEL MORE d.o.o.