Pogodnosti izravne rezervacije


6 dobrih razloga da rezervirate izravno kod nas

U našem poslu najviše nam se sviđa naš osobni pristup svakom gostu. Volimo vam pružiti točno onu sobu koju želite, osigurati rođendansku tortu iznenađenja, osigurati da naši dugogodišnji gosti po dolasku dobiju omiljeno voće u sobu... detalji zaista čine razliku. Zbog toga stvarno cijenimo kada rezervirate izravno kod nas, jer nam dajete priliku da vam pokažemo najbolje od nas od samih početaka.

 

Rezervirajte izravno kod nas i uživajte u posebnim pogodnostima*:

1. Piće dobrodošlice u našem jedinstvenom Špilja baru More (Cave Bar More)
Špilja bar More je naš dragulj, jedinstveni bar u ambijentu špilje, s prekrasnom terasom uz more i zalascima sunca za pamćenje. Ne želite to propustiti!
2. Zajamčeno besplatno parkirno mjesto u hotelskoj garaži 
Jeste li ikad čitali o cijenama parkirališnih karata u Dubrovniku? Nemojte! Možete bolje iskoristiti svoje vrijeme. smiley Dopustite nama da se pobrinemo za vaše parkirno mjesto.  
3. Kupon za izbor slastica u našoj Slastičarnici i koktel-baru „Slatki kantun“ (potrebno iskoristiti za vrijeme boravka u hotelu)
Koje su vam omiljene slastice? Želite li kušati nešto novo, možda neki lokalni desert?
Naša Slastičarnica i koktel-bar „Slatki kantun“ ima sve!
4. Besplatna boca kućnog vina (jednokratna usluga u restoranu More, može se poslužiti za vrijeme ručka ili večere)
Vino je dio hrvatske tradicije i baštine, na koju smo jako ponosni. Opustite se i uživajte u čaši dobrog vina na divnoj terasi s pogledom na more!
5. Poseban popust od 15% na sve usluge u wellness i beauty salonu „Ilumina“ za vrijeme boravka u hotelu
Mens sana in corpore sano – zdrav duh u zdravom tijelu. Ili u opuštenom tijelu? To je vaš odmor, uzmite 5 minuta i učinite nešto dodatno za sebe. 
6. Za goste koji borave 7 dana ili duže nudimo 10% popusta na smještaj
Uzmite vremena i istražite dubrovačku regiju, toliko toga se može vidjeti - od povijesnih znamenitosti do nevjerojatnih lokalnih prirodnih ljepota (otok Lokrum, Elafitski otoci, Konavle...)
* Za minimalan boravak od 2 noćenja.

 

Ponuda vrijedi samo za rezervacije napravljene preko službene web stranice hotela More i za minimalan boravak od 2 noćenja. Smještaj rezervirajte OVDJE

 

Vidimo se u Dubrovniku!
2021 © HOTEL MORE d.o.o.